GECOM-voorzitter vertelt Lowenfield om het hertellingsrapport om 14.00 uur in te dienen

De door de oppositie genomineerde leden van de Guyana Elections Commission (GECOM) zijn voorzichtig hoopvol gestemd dat de moeizame verkiezingen vandaag om 14.00 uur zullen eindigen wanneer Chief Election Officer (CEO) Keith Lowenfield een verslag indient van de “geldige stemmen die geteld zijn in de National Recount volgens de Certificates of Recount”.

GECOM-voorzitter Claudette Singh schreef Lowenfield gisteren de deadline voor het rapport dat aangeeft dat ze van plan is zich te houden aan de uitslag van de hertelling.

“Het verzoek was zeer specifiek. Ik hoop dat Lowenfield dat rapport brengt. Ik hoop dat [de verkiezingen] eindelijk voorbij zijn en dat we vandaag een verklaring kunnen afleggen”, aldus Bibi Shadick, de door de oppositie genomineerde commissaris. Haar collega Sase Gunraj sprak dezelfde hoop uit, maar zei dat hij zich nog niet zal ontspannen.

Stabroek News

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: