2 vrachtwagens betrokken bij aanrijding

De politie van Para kreeg woensdagmiddag omstreeks 14.45 uur een melding van een aanrijding tussen twee vrachtwagens op de Afobakaweg. De bestuurder A.R. reed met een witgelakte vrachtwagen. Hij kwam vanuit Brokopondo en reed richting Paranam. Bestuurder V.M. reed een trekker met een oplegger en daarop een lege container vanuit de tegenovergestelde richting. 

Ter hoogte van mastnummer 23 week bestuurder V.M. uit naar rechts voor een voertuig, dat voor hem reed en op dat moment kwam de bestuurder A.R. aanrijden. Deze laatste zag zijn tegenligger aankomen en week uit naar links op de berm om de aanrijding te voorkomen. Echter botste de trekker tegen de rechtervoorhoek van de laadbak van de vrachtwagen. De trekker is vanwege de klap gekeerd en kwam met zijn front richting Paranam op de linkerberm terecht. Beide bestuurders raakten gewond en werden afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp. Het verdere onderzoek is overgedragen aan de verkeersunit van de regio Midden Suriname.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: