Santokhi vraagt pg naar milieu- en antecedentenonderzoek 11 ministerskandidaten

Aankomend president Chandrikapersad Santokhi heeft een lijst met 11 namen van kandidaat-ministers naar procureur-generaal (pg) Roy Baidjnath Panday gestuurd. Hierin vraagt hij de pg om een milieu- en antecedentenonderzoek te doen naar deze personen. Het gaat om Albert Ramdin, Krishna Mathoera, Riad Nurmohamed, Armand Achaibersing, Parmanand Sewdien, Rishma Kuldipsingh, Albert Jubithana, Gracia Emanuël, Bronto Somohardjo, Uraiqit Ramsaran en David Abiamofo. De namen van de overige 5 ministers zijn nog niet bekend. In de brief voert de VHP-leider aan dat de beoogde benoemingen en beëdigingen van de ministers op donderdag 16 juli zullen plaatsvinden. De eerste zes namen zijn personen die door de VHP zijn voorgedragen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: