Ook nagel- en haarsalons worstelen met hoge prijzen

“Het ontsmetten is moeilijk geworden, aangezien de prijzen van de producten die wij gebruiken scherp verhoogd zijn”, zegt een kleine ondernemer aan de krant. 

Vannessa benadrukt dat zij vanwege tal van prijsverhogingen ook genoodzaakt is de prijzen van haar diensten te verhogen. “Ik probeer toch op een of andere manier mijn klanten tegemoet te komen, maar de meesten van hen geven aan dat het zo niet haalbaar is vergeleken met de afgelopen maanden. Jammer, maar het moest. Anders heb ik weinig tot geen inkomsten uit mijn nagel- en haarsalon. Ik vind het wel belachelijk als ik naar de prijzen kijk. Een kleine fles nagellak remover kocht ik voor SRD 53 en een grote voor SRD 90. Nu is die kleine SRD 95 geworden, een middelmatige SRD150 en een grote bijna SRD 300. Dat is echt hartverscheurend. Met mijn aangepaste prijslijst kom ik toch niet uit. Ik kan niet zeggen dat ik ga stoppen, want daaruit verdien ik mijn brood. Aan de andere kant neemt het ook veel tijd om een klantenkring op te bouwen. Op de meeste dagen zit ik nog wel volgeboekt. Corona of niet, geen enkele man of vrouw vergeet zijn of haar of nagels te laten doen, want ouderhoud van het uiterlijk kan niet gemist worden. Ik hoop net als anderen dat de prijzen snel aangepakt kunnen worden of er een andere oplossing gebracht kan worden.

Als het zo doorgaat, ben ik bang dat veel zaken genoodzaakt zullen zijn te sluiten in het land”, aldus Vanessa. 

TM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: