Maikel Deira: “het wordt hoog tijd dat regering aandacht schenkt aan artiesten/ entertainment wereld”

De voorzanger tevens bandleider van de bekende Surinaamse formatie Aptijt, Maikel Deira, geeft aan dat hij ook meeleeft met de huidige situatie omtrent alles wat er gebeurt rond het coronavirus. Deira benadrukt dat de muziekgroep zich aan de vastgestelde regels houdt en niet denkt aan optredens of muziek maken.“ Het is pijnlijk en hard, want muziek is ons leven. Maar gezondheid staat boven alles. Ik vind bovendien dat het hoog tijd wordt dat de regering steun geeft, aandacht schenkt aan de entertainment wereld en aan de artiesten. Dit aangezien alles lam ligt en wij ons moeten aanpassen aan de huidige situatie. We zien een versoepeling van de maatregelen. Maar ons branche is laatste die aanbod komt. Daarnaast zouden we alle koppen bijeen moeten steken voor auteursrechten in ons land. Het is namelijk zo dat deze branche totaal zonder inkomsten zit. Vanuit de zijde van de regering zou ons een toereikende hand aangeboden moeten worden” aldus Deira. De muziekformatie bestaat uit 10 vaste leden en 2 freelance artiesten. Op 01 juli jongstleden hebben zij hun 25 jarig bestaan mogen gedenken. Tevens zijn de leden, Maikel Deira, S,Redout en Timothy gedecoreerd. De groep staat bekend om haar hit nummers “Lak Aan Ze”, “Hobbelen”, “Boeke”, “Hoge Bil” en “Ayo Ayo”.

Khoesiaal P.

FOTO: decoratie voor leden muziekformatie Aptijt

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: