Hong Wei schietvereniging doet proefoefening

Hong Wei Schietvereniging is afgelopen zondag begonnen met een proefdag. Deze schietvereniging is gevestigd aan de Anamoestraat. Volgens een lid van de vereniging is de eerste oefening niet verlopen als ze gehoopt hadden, omdat er nog een paar fouten gemaakt worden. Voor nu kunnen alleen vaste leden van de vereniging oefenen. Dit omdat er bij theorie lessen geen afstand gehouden kan worden als er aanwijzingen gegeven moet worden. De vereniging denkt niet dat ze optimaal gaan draaien, maar ze kijken wel uit naar een andere mogelijkheid. “Qua veiligheid moet het veel beter”. Aanstaande zondag wordt er wederom een proefdag gehouden. Daar zal er gekeken worden als alles goed verloopt en als Covid-19 maatregelen niet overtreden worden.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: