Danitsia Sahadewsing: “ lockdown medley is buiten verwachtingen aangeslagen”

Het nummer “lockdown medley”,  gezongen door de populaire zangeres Danitsia Sahadewsing heeft de nummer 01 positie behaald op Radio Boskopu. Sahadewsing zegt in een interview met Dagblad Suriname dat zij het feit dat de lockdown medley de nummer 01 positie heeft behaald geweldig vindt, want het is buiten verwachtingen heel goed aangeslagen. “Ik ben alle fans dankbaar. Verder krijg ik vanaf het is uitgekomen  alleen maar goede reacties. Ook bij de boodschap van stichting Sumuent wordt het heel vaak aangevraagd om te zingen” aldus de zangeres. Danitsia Sahadewsing begon al op achtjarige leeftijd met zingen en zit inmiddels al 27 jaar in de muziekwereld. Zij is ook lid van de muziekgroep SuriAllStarZz. In het dagelijks leven is zij ook moeder van Gilaisia en Gilaini. Gedurende haar carrière heeft ze mogen optreden met Buju Banton (12 jaar) Beenie Man ( 24 jaar). Ze heeft ook deelgenomen aan diverse songfestivals. Altijd is zij binnen de top 3 geëindigd en tot 2 maal toe heeft ze mogen zingen voor Harold Gessel en als backing tijdens Suripop.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: