Avondstudenten SPI: “Waar blijven bussen van vp die voor studenten ingezet zouden worden?”

De vicepresident (vp), Ashwin Adhin, deelde op 30 juni 2020 mee dat de regering bussen zou inzetten om de examenkandidaten te vervoeren in verband met de herstart van de scholen op 6 juli. Dat blijkt weer loze woorden te zijn. Volgens de avondstudenten van SPI waren er geen bussen van de overheid te bespeuren, met als gevolg dat velen niet op school zijn verschenen. De schoolleiding van avond-SPI heeft aan de studenten doodleuk te kennen gegeven dat ze hun vervoersprobleem zelf moeten oplossen. Het onderwijs en schoolvervoer zijn van oudsher aan elkaar verweven. De praktijk heeft uitgewezen dat velen de scholen niet kunnen bereiken als het schoolvervoer uitvalt. Zowel binnen het schoolvervoer als het openbaar busvervoer zijn er problemen, waardoor dit compleet is uitgevallen. Scholieren voelen zich aan hun lot overgelaten.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: