Publiek verlangt naar ontspanning; wil live optredens door muziekgroepen

De huidige situatie rond het coronavirus en de daaruit voortvloeiende lockdown heeft ertoe geleid dat er nauwelijks of geen gelegenheid is voor ontspanning in de diverse clubs en op de bekende plekken waar er normaal evenementen werden georganiseerd. Het is opmerkelijk dat het Surinaams publiek, onder andere muziek/ dans liefhebbers, momenteel verlangt naar ontspanning althans live optredens door muziekgroepen, discjockeys etc. Dit is naar voren gekomen tijdens de “Stay Home Osso Fessa” van The Boss Promotions (Radjoe Chaitsingh) & KRS Royal (Krishna Soebhdan). De organisatie werd platgebeld. Ook leden van muziekgroepen, Dj Crazy Needle hebben erom gevraagd. De organisatie heeft het gebeuren aangepakt op een subtiele manier. In gesprek met Dagblad Suriname gaf Sjeshie Ramkhelawan mee: “ we werden gebeld zelfs met suggesties dat men met mondkapjes zou komen en in een hoek zou blijven. Maar veiligheid gaat voor alles en club “Liv It” was gesloten. Anil Ramharak, Dj Crazy Needle zei, “ we werden platgebeld maar veiligheid gaat voor. Wij moeten ons immers strak houden aan de regels om het coronavirus zoveel als mogelijk in te dammen. Overigens een mooi initiatief van de organisatie met coördinatie van mijn persoon. Het geheel was live te volgen via sociale media en tv, enkele publieke reacties hierbij waren: “Echt leuk. Na lange tijd. Big up”, Liv’it Memories, Missing this, angels Crew. Gisteren is tevens de 15de dode genoteerd als gevolg van het coronavirus. Het is dus aan ons gelegen om de maatregelen na te leven zodat de situatie niet verergert. De overheid heeft haar maatregelen getroffen en op basis daarvan mogen er geen evenementen met grote bijeenkomsten georganiseerd worden. In de normale situatie was het gewoonlijk en heel vaak dat organisaties evenementen, shows en dansavonden organiseerden voor voor het grote publiek. Hierbij waren populaire groepen in de Surinaamse muziekwereld onder andere Aptijt, South South West, The Juniors, No Merxi, Dance Machine niet weg te denken.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: