Momenteel in onze Surinaamse keuken!

In elk huishouden is het een dagelijkse vraag, wat koken we vandaag? Door de huidige situatie met het Coronavirus en de lockdown is het zo dat we veel meer thuis zijn. Er wordt dus extra aandacht besteed aan onze maaltijden. Voeding heeft een directe invloed op hoe wij ons voelen en hoe wij functioneren. Het geeft ons lichaam energie. De Surinaamse gerechten hebben allemaal ook hun bekendheid. Wij zullen middels deze rubriek steeds een kijkje nemen in wat er dagelijks wordt klaargemaakt in onze Surinaamse keuken.

Huize Y. had zoet zure varken en amsoi;

Huize J. had Tayerblad met droge garnalen en kerrie ei;

Huize K. had goma wiri en gestoofd kip.

De gerechten die wij dus voor deze dag tegenkwamen waren:

zoet zure varken en amsoi, Tayerblad met droge garnalen,  kerrie ei,  goma wiri en gestoofd kip.

 (Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: