Echtpaar overvallen en mishandeld bij bloementent

Zes criminelen hebben maandagochtend een gewapende roofoverval gepleegd bij een bloementent aan de Lalla Rookhweg. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de benadeelde samen met zijn echtgenote omstreeks 02.30 uur ter plaatse aanwezig was. Op een bepaald moment werd het echtpaar overmeesterd door zes gewapende criminelen. Eén van de daders, die een pistool bij zich had, bewerkte de benadeelde met de kolf van het wapen aan zijn hoofd, met als gevolg dat hij een barstwond opliep. De daders maakten onder bedreiging van het wapen een geldbedrag groot US$ 3.000, Euro 2.500 en SRD 20.000 buit. Behalve deze geldbedragen hebben de daders ook nog een vingerring van geel metaal, een mobiele telefoon en het voertuig van de benadeelde buitgemaakt. De politie heeft later op de ochtend het gestolen voertuig, een BMW, onbeheerd aangetroffen aan de Herman Steinbergstraat. De benadeelde is met een visum verwezen naar een arts voor behandeling. Hij is na de behandeling heengezonden. De politie van Uitvlugt heeft de aangifte ter zake opgenomen en is doende de daders op te sporen.

Saskia Bandhan  

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: