Dak- en thuislozen bedacht door de VHP

In verband met 01 juli, Keti-koti, heeft de VHP een groep van dak- en thuislozen, verslaafden, etc. bedacht. Dit kwam tot stand met behulp van enkele goedgezinden binnen de partij.  Aan de desbetreffende groep van personen werd aan een ieder een warme maaltijd en drank aangeboden. Met inachtneming van de covid maatregelen heeft het geheel een vlot verloop gehad. De uitvoerder is heel blij met het gebaar vanuit de partij en de voorzitter van VHP Chandrikapersad Santokhi en zijn echtgenote werden bedankt. Een Bijbelse tekst werd als ondersteuning van het goede werk aangehaald.  Het was de tekst uit Psalm 23/1:  De Here is onze herder… Het gebeuren rond deze distributie van al het lekker eten vond plaats aan hiervoor welbekende omgeving bij de amandelbomen aan de Waterkant.

Khoesiaal P. / Foto: Regillio Derby

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: