63-jarige vrouw stal 4 flessen Black Label uit winkel

De politie van Uitvlugt heeft afgelopen zondag de 63-jarige vrouw M.N. aangehouden en overgebracht naar het bureau ter zake diefstal uit een winkel. Deze vrouw werd zondagmiddag op heterdaad betrapt door de winkelier. Zij had onopgemerkt 4 flessen Black Label in haar tas verstopt en probeerde met de whisky uit de winkel te gaan.  De winkelier had de vrouw reeds door en volgde haar op de beveiligingscamera. Zij werd bij het verlaten van de winkel staande gehouden door de winkelier. Deze laatste schakelde de politie in, die op haar beurt de vrouw meenam naar het bureau. De winkelier wenste geen verdere vervolging van deze vrouw. Hij eiste wel de kosten van 1 van de flessen die zij reeds had geopend. De verdachte vrouw heeft het geld betaald en werd na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie met een ernstige waarschuwing heengezonden. De overige 3 flessen zijn weer op de schappen geplaatst.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: