Zwager overleden acteur: “Nepometer is klein eerbetoon aan Sushant Singh Rajput”

Sinds Sushant Singh Rajput’s dood op 14 juni jongstleden, wordt steeds meer gepraat over het nepotisme dat hoogtij viert in Bollywood.

De nabestaanden hebben zich de laatste paar dagen geuit over het fenomeen nepotisme binnen de industrie. Om het bewustzijn hiervan te verhogen, is begonnen met een dienst bekend als de Nepometer. Vrijdag legde Vishal Kirti, een zwager van de overledene, via Twitter uit wat het doel is van de Nepometer.

Hij schreef: “We treuren nog steeds en ons doel is nu om voor elkaar te zorgen. De Nepometer kan mensen helpen een weloverwogen keus te maken. Het is een klein eerbetoon aan Sushant. Ik verdien er niks aan, daar is het niet voor bedoeld.”

De Nepometer zal films raten op basis van hoe “nepotistisch” of onafhankelijk het team is. Tot nu toe heeft de Nepometer de Alia Bhatt starrer Sadak 2 een score van 98% gegeven.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: