Ook verkopers Noodmarkt denken creatief

Ook de verkopers van Markt-Zuid (Noodmarkt) moeten creatief denken om alsnog wat centjes bij te kunnen verdienen.

Met de sluiting van de markt in verband met Covid-19 kiest ook deze groep ervoor om hun producten op de stoep uit te stallen en langs Willem Campagnestraat te verkopen. “Het gaat toch redelijk goed”, vertelt een verkoopster aan de krant. Aangehaald wordt dat het nu wel wachten is op klanten en het nog moeilijker wordt wanneer het weer verslechtert en het begint te regenen. Hierdoor is het vaak vechten om de opgezette tentjes op hun plaats te houden en niet weg te laten waaien. Veelal worden deze tentjes maar met een blok steen bevestigd. In ieder geval worden de Covid-19 regels wel zoveel als mogelijk in acht genomen.

Klanten zijn in ieder geval blij dat ze weer vrij hun groenten en fruit kunnen kopen.

FR

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: