Marinus Bee draagt voortaan MBA-titel

Marinus Bee, DNA-lid en Abop-topper, is vanaf gisteren Master of Science in Business Administration.

Bee heeft eerder al rechten gestudeerd op de Anton de Kom Universiteit en draagt de titel LLB. Bee werd als oudste van vier kinderen geboren in Moengo en groeide op in Paramaribo. Eerder heeft over zichzelf verteld dat hij een strenge opvoeding kreeg en daar uiteindelijk blij mee is. Bee was tien jaar lang voorzitter van de Albina Sportbond. Sinds zijn intrede in de Abop in het jaar 1999 is hij geleidelijk aan het groeien geweest binnen de partij. Bee is sinds 2010 parlementariër en is onlangs gekozen voor een derde termijn. Door velen wordt Bee als de tweede man binnen de Abop gezien. In ieder geval heeft Bee een hechte band met de voorzitter, Ronnie Brunswijk. Beide heren maken zich op voor regeerverantwoordelijkheid. Het is vooralsnog onduidelijk of Bee de nieuwe vicepresident of parlementsvoorzitter wordt.

Hij was ondanks meerdere pogingen onbereikbaar voor een reactie.

SAM

error: Kopiëren mag niet!