Dj Peppy heeft het tijdelijke voor het eeuwige verwisseld

Op 6 juli ontvingen wij het droevige bericht dat dj Peppy het tijdelijke voor het eeuwige heeft verwisseld. In gesprek met Dagblad Suriname geeft zijn echtgenote aan dat Peppy Sordjo ruim 28 jaren actief is geweest als diskjockey. In het dagelijks leven was hij actief als voorzitter van de Stichting Buurtwacht Collectief, Politie posthuis 6 aan de Plutostraat. Hij is vader van vier kinderen waarvan drie meisjes en een jongen. Daarnaast werd hij 01 mei jongstleden ook nog gezegend met een kleindochter. Hij is ingeslapen en de arts heeft een hartstilstand vastgesteld.  Dj Jirmeen heeft Dj Peppy bedacht en schreef op facebook: R.I.P. legend dj Peppy (Peppy Sordjo). He was an inspiration for most of us. Beside that, he was one of the best uncle/father/teacher. My condoleances  uncle Peppy, dj Peppy, father of Summer Slam legend; till we meet again. Met het heengaan van Sordjo verliest Suriname een voorname discjockey uit de muziekwereld.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: