Woning te Vredenburg Serie A geheel afgebrand

De brandweer van post Lelydorp kreeg zaterdagmiddag omstreeks 15.00 uur  melding van een woningbrand te Vredenburg Serie A. Brandweervoorlichter Olton Pinas zegt dat bij aankomst van de brandweer er sprake was van een uitslaande brand. Het bedoeld huis was gedeeltelijk reeds ingestort. Het betreft in deze een woning van hout en steen met een oppervlakte van 12 bij 8 meters. Pinas zegt dat het huis niet werd bewoond, maar wel was voorzien van inboedel. Uit bekomen informatie van de brandweer en de politie van Houttuin blijkt dat de eigenaar zich in het buitenland bevindt. Volgens Pinas is het huis aangesloten op het EBS-net en is het ook tegen brand verzekerd. Er hebben zich geen persoonlijke ongelukken voorgedaan. De brand is ontdekt door bouwvakkers, die bezig waren met werkzaamheden naast het huis op een ander perceel. Zij hebben de brandweer c.q. de politie gebeld.  Het huis met inboedel is in zijn geheel afgebrand.

Saskia Bandhan   

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: