Identiteit twee omgekomen dames op motorfiets bekend

Bij de zware aanrijding op zondag aan de Kennedyweg zijn de 47-jarige motorrijder, Gladys Alimoestar en haar 43-jarige duorijder, Rosé Mangoendinomo ter plaatse komen te overlijden.

Uit het politionele onderzoek blijkt dat de motorrijder vanuit Zanderij richting Rijsdijk reed en de autobestuurder, André reed in de tegenovergestelde richting. Volgens verklaring van deze autobestuurder had hij vanwege de regen de motorfiets niet gezien en sloeg hij rechtsaf om in de Izaak Jacob Purperhartstraat te gaan met als gevolg de fatale botsing. De politie zegt dat de autobestuurder ten tijde van de aanrijding niet onder invloed verkeerde. Hij is in het bezit van een geldig rijbewijs dat hangende het onderzoek in beslag is genomen. De bestuurder André was danig geschrokken door de klap. Hij is na te zijn gehoord bij proces-verbaal heengezonden. Beide ontzielde lichamen werden in beslag genomen ter obductie. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

Het laatste geval waarbij een motorfietser is opgekomen in het verkeer was op woensdag 22 april 2020 aan de Zwartenhovenbrugstraat. Bij dit ongeval is de 26-jarige motorbestuurder Lorenzo Veldkamp omgekomen. Ook bij dit ongeval is de autobestuurder als veroorzaker aangemerkt. Hij heeft het verkeer voor deze motorrijder doorkruist met als gevolg de aanrijding met dodelijke afloop.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: