Visserscollectief zegt lidmaatschap FSA op

Het Visserscollectief heeft haar lidmaatschap en bestuursfunctie bij de Federatie van Surinaamse Agrariërs (FSA) opgezegd. In een schrijven stelt het collectief dat het  meer dan duidelijk is geworden na een gesprek met de voorzitter van de FSA op woensdag 1 juli, waarbij het bestuur van het Visserscollectief openlijk is beledigd, dat het wederzijdse respect en vertrouwen geschaad is. Het Visserscollectief is tegen de kandidatuur van Prahlad Sewdien als minister van LVV, terwijl de FSA dat juist ondersteund. “Het blijkt nu overigens, dat de kandidatuur van een bestuurslid van de FSA voor een ministerpost veel meer prioriteit geniet, waarin wij ons ook niet kunnen terug vinden”, aldus een passage uit de brief.

FR

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: