Twee doden te betreuren bij aanrijding te Para

De politie van Para kreeg zondagmiddag omstreeks 17.08 uur een melding van een zware aanrijding tussen een motorfiets en een personenwagen aan de Kennedyweg ter hoogte van de Izaak Jacob Purperhartweg.

Twee vrouwen die kort voor de aanrijding op een motorfiets reden hebben vanwege de keiharde slag ter plaatse het leven gelaten. Uit het onderzoek blijkt dat de personenwagen geen voorrang heeft verleend aan de motorfietser met als gevolg de botsing. Beide slachtoffers waren vanwege de ernstige verwondingen op slag dood. Met het heengaan van deze twee slachtoffers de is verkeersbarometer gestegen naar 27. De politie van Para is nog bezig met het onderzoek. Het is vooralsnog niet bekend of de autobestuurder wel dan niet in het bezit is van een geldig rijbewijs en ook niet bekend of hij onder invloed van alcohol verkeerde.

Het verder onderzoek zal worden overgedragen aan Verkeersunit Regio Midden. 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: