16 personen genezen, 29 nieuwe besmettingen

Het aantal positief getesten in Suriname is op zondag 5 juli gestegen van 565 naar 594, een toename van 29 besmettingen. Tegelijkertijd is het aantal genezen personen geklommen van 276 naar 292, wat betekent dat er nog eens 16 personen genezen zijn verklaard vandaag. Het aantal aktieve gevallen komt daarmee op 288 in plaats van de 275 die gisteren vermeld stond, een toename van 13.

Er staan nog steeds vanaf gisteren 14 overledenen geregistreerd, 6 personen zijn ter verpleging op de IC en in quarantaine zijn er nu nog 496 personen, 26 minder dan gisteren. Vandaag werden ook de DNA leden en anderen getest. Nog niet bekend is of en welke personen uit die groep positief bevonden zijn met het virus.

De Surinaamse regering zal gelet op de recente ontwikkelingen ten aanzien van de COVID-19 pandemie, op zondagavond een televisie statement hebben waarbij ingegaan zal worden op aanpassingen van de eerder gestelde COVID-19 maatregelen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: