Sandeep Narain over 1ste productie “Chammak” gezongen door Dhiradj Lalaram

Het Surinaams talent Sandeep Narain staat gereed met zijn 1ste productie genaamd “Chammak”. In een interview met Dagblad Suriname bedankt de 31 jarige Sandeep als eerste zijn moeder, “omdat ze mij een heel grote ruimte heeft gegeven om mijn studio uit te breiden. Zodoende ben ik vorig jaar opnieuw gestart met studio producties.  De 1ste productie ga ik uitbrengen met niemand minder en absoluut geen onbekende in de hindoestaanse muziekscene Dhiradj Lalaram. Chammak is een chutney/trinistyle nummer. De video clip komt op donderdag 9 juli online op YouTube. Muziek is geheel gearrangeerd door mij en de video productie heb ik ook zelf gedaan. Muziekliefhebbers mogen heel veel verwachten van Susoundz Music Studio. Er zijn heel veel producties die moeten uitkomen. Ik zou zeggen volg ons en support onze lokale artiesten en producers. Een dank aan ieder die achter mij staat en vooral mijn familie, vrienden en kennissen en alle evenementen organisatoren die mij poweren”.

Zanger Dhiradj Lalaram

“Sandeep is begonnen met zijn muziek en productie studio en vroeg mij om deel te zijn van de eerste productie. We zijn als broers. Ik ken hem al zeker 20 jaren. We zijn samen leden van muziekformatie The Juniors. Ik mag zeggen dat hij een heel geweldig product klaar heeft, buiten mijn verwachting”, zegt Dhiradj over hun gezamenlijk project. “De shoot van de clip is gedaan en staat gereed voor lancering. Vervolgens zal het ook te zien zijn op de tv en te beluisteren op de radio. Er is heel hard gewerkt aan het project en ik hoop echt dat fans gaan genieten”. Over de huidige situatie zegt Dhiradj aan de gemeenschap, “blijf veilig safe. Het is doorbijten tot er geen oplossing komt voor dit virus. Ik mis mijn optredens heel erg. Maar het is even volhouden”.

Carrière Sandeep Narain

“Op mijn 11e begon ik als dj en was dit tot mijn 22ste. Ik wou graag track leren arrangeren en daar had je een keyboard voor nodig, maar helaas had ik die niet. Ik kreeg een 2e handse keyboard en ik begon zelf met de toetsen te spelen en te oefenen om melodieën te spelen en daarna kwamen die akkoorden. Zo ben ik begonnen met re-arrangeren van tracks. Ik heb toen mijn studio opgericht en die heet susoundz music studio. In het jaar 2013 heb ik 2 cd’s uitgebracht en ik mocht samen werken met artiesten van Suriname zoals: Fariz Barsatie, Ryan Abdoelaziz, Mr.Allright etc. Nadien kreeg ik interesse in live muziek en zo ben ik keyboard gaan spelen en daarna weer percussie. Mijn percussie (SPD) carrière ben ik begonnen in het jaar 2015 en kreeg de kans van Wijlen “Cheffie” van de muziekformatie The Juniors. Daarna was ik lid van the Eagles van 2016 tot 2019 en toen weer naar The Juniors tot heden. Muziek is mijn leven en muziek is alles voor mij”, zegt Sandeep over zijn carrière.

Carrière Dhiradj Lalaram

Dhiradj is een van de bekende zangers van muziekformatie The Juniors. Vanaf 2002 is hij actief in de muziek wereld. “Het begon met muziekformatie Refresh, 11 jaren terug. Daarna ongeveer 2 jaren freelance gedaan en momenteel 5 jaren lid van muziekformatie The Juniors. Van kleins af al was het mijn droom om een goeie zanger te zijn bij een populaire muziekformatie. In mijn jongere jaren heb ik ook meegedaan aan 2 zangcontesten. Hoewel ik nooit in de prijzen ben gevallen was het inspiratie voor mij. Een reden dat ik meer moet leren en oefenen. Vandaar dat ik zanglessen heb gevolgd bij ICC. Tot nu toe leer ik steeds bij. Sinds 2002 ben ik RJ geweest. Ik heb gewerkt bij radio Trishul en 3 jaren bij radio Amor fm. Daarna had mijn eigen radio programma, genaamd coolradio  op radio Sargam. Momenteel neem ik een break, maar er zijn nog plannen om weer op de radio te gaan als het coronavirus achter de rug is” aldus de zanger.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: