Familie vindt dat beheerder onterecht is opgesloten voor verkrachting

De familie van de 31-jarige Rohan Y. zegt desgevraagd aan de krant dat zij erg onder de indruk is van het feit dat haar dierbare onterecht in verzekering is gesteld ter zake verkrachting. De politie van Munder heeft na de desbetreffende aangifte deze verdachte opgespoord en aangehouden. Hij wordt ervan verweten de 22-jarige R.K. te hebben verkracht. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de aangeefster op maandag 29 juni aangifte heeft gedaan bij de politie tegen de beheerder Rohan. De aangeefster is in het weekend met haar twee vriendinnen en mannelijke arbeiders van het bedrijf buiten de stad geweest. Zij hebben twee nachten aldaar geslapen en hebben de vrouwen gemeenschap gehad met de arbeiders. In de nacht van zondag op maandag 29 juni is Rohan, die beheerder is van het appartement alwaar de groep de nachten doorbracht, de kamer binnengedrongen door middel van een valse sleutel. Naar zeggen van de aangeefster sliep zij met één van de heren op een matras. Zij werd op een gegeven moment door Rohan tegen haar wil in meegenomen naar een andere ruimte, alwaar hij enkele urenlang gemeenschap met de 22-jarige vrouw heeft gehad. Opvallend is dat meer dan vier personen in de ruimte sliepen en dat niemand iets heeft opgemerkt hiervan. De vrouw is na het geval vandaar vertrokken zonder de groep te melden en door te geven wat haar precies is overkomen. Na enkele uren belde de 22-jarige de vriendinnen op en gaf door de plaats te hebben verlaten, daar zij verkracht is geworden. Pas in de middag omstreeks 15.00 uur deed de aangeefster aangifte bij de politie.

De politie onderzocht de zaak en de verdachte Rohan werd opgespoord en aangehouden. Hij verklaarde bij de politie dat hij nimmer gemeenschap heeft gehad tegen de wil van de 22-jarige aangeefster. Hij heeft tijdens de sekspartij zelfs beelden opgenomen, alwaar te zien is dat de dame in kwestie zich nimmer heeft verzet en meedeed en meegenoot. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Rohan in verzekering gesteld. De familie van Rohan heeft de krant benaderd. Zij geeft aan dat de beelden nimmer zijn verspreid en dat zij het erg vindt dat hun dierbare nu alleen in de bak zit, terwijl er sprake was van afstemming met elkaar en niet dat er tegen de wil in gehandeld is.

Saskia Bandhan  

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: