Jennifer Bhagwandin over komende clip‘ I am’ en Carrière

De zangeres Jennifer Bhagwandin staat gereed met haar nieuw clip. In een interview met Dagblad Suriname geeft ze aan dat momenteel vrijwel alles stilstaat. “Ik heb in februari mijn eerste originele Punjabi single ‘So naive’ uitgebracht, maar een maand later brak Covid wereldwijd uit dus moest ik mijn activiteiten stoppen. Ik zat midden in een grote promotie en zou in meerdere landen gaan touren om mijn single te promoten. Maar nu zit ik helaas al 3 maanden thuis. Ik verwacht dat het pas eind dit jaar of begin 2021 weer een beetje gaat lopen. Maar ik doe nog regelmatig live sessies op Facebook en Youtube, waarin ik mijn fans entertain met live muziek. Deze shows heten Lockdown Live with Jenna. Ook heb ik een hele leuke nieuwe clip die 5 juli uitkomt. Ik heb in deze lockdown periode een liedje geschreven over dat je dankbaar moet zijn dat je leeft en gezond bent. Dit nummer heet ‘I am’. Omdat ik niet op de normale manier clips kon opnemen heb ik al mijn fans opgeroepen om hun video’s in te sturen waarin ze dansen op mijn liedje. Deze beelden heb ik verwerkt in de nieuwe clip. Eerder heb ik een video online geplaatst met de boodschap dat ik uit de Surinaams-Hindoestaanse muziekscene stap. Dit heeft te maken met het feit dat de Surinaams-Hindoestaanse muziekscene in Nederland helemaal niet is wat het lijkt. Er is veel afgunst en misgunnerij. Niemand support elkaar.

Onlangs heb ik een contract getekend bij AP Entertainment, een groot management bureau in Engeland. Zij doen nu wereldwijd mijn management. Met hun hulp heb ik in februari mijn eerste Punjabi single uitgebracht. Die is met succes in Engeland gereleased. Ik ben daar op promotietour geweest en heb een releaseparty gedaan samen met Punjabi MC. Ook ben ik bij veel radiostations langs geweest waaronder de BBC. En wat mij supertrots maakt is dat ik met de clip van ‘So naive’ door het grote Indiase muziekkanaal B4U gekozen was als ‘Voice of the week’. En dit allemaal dankzij de inzet van mijn nieuwe management, de support van mijn vriend en natuurlijk ook mijn eigen harde werk. Ik heb het liedje maar een maand kunnen promoten voordat Covid uitbrak, maar wat ben ik trots op wat ik allemaal heb bereikt in die ene maand. Ik krijg nu eindelijk de erkenning voor mijn kwaliteiten en inzet. Daardoor voelde ik ook dat ik de juiste beslissing had genomen om uit de Hindoestaanse scene te stappen.

Mijn boodschap aan alle fans, als eerste hoop ik, dat al mijn fans gezond en veilig zijn.Vooral mijn fans in Suriname. Ik hoop jullie snel weer te zien wanneer dit allemaal voorbij is, en ook hoop ik weer gauw live voor jullie te mogen optreden.  Tenslotte wil ik zeggen volg mij op mijn social media kanalen (Youtube, Facebook, Instagram) onder de naam Jenna Music Official om niets te missen. Zondag 5 juli komt er een nieuwe clip uit ‘I am’, speciaal geproduceerd in de lockdown period. Daarin zul je veel fans ook voorbij zien komen. En abonneer je ook op mijn vlog kanaal op Youtube, die heet ‘Jenna Vlog’, daar zie je heel veel leuke vlogs voorbij komen, waaronder binnenkort een verslag van mijn UK promotrip en ook een speciale vlog over mijn Suriname tours van de afgelopen jaren” aldus Jennifer Bhagwandin.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: