Houten woning Peperboomweg afgebrand

De politie van Munder kreeg donderdagmiddag een melding van een woningbrand aan de Peperboomweg.

Na de melding was zowel de politie als de brandweer snel ter plekke. Brandweervoorlichter Olton Pinas zegt dat bij aankomst op locatie de houten woning met een oppervlakte van 6 bij 6 meters reeds was afgebrand en ingestort. Een man woonde alleen in het huis en op het erf waren er 3 huizen, waarvan nu deze ene geheel in de vlammen is opgegaan. Het betreft de derde, dus laatste woning op het adres. Volgens de politie en Pinas was dit huis van deze bewoner niet aangesloten op het EBS-net. Hij tapte stroom bij de buren middels een kabel. Naar zeggen van de bewoners is de brand is slaapkamer begonnen. Hij was doende zijn mobiel op te laden in de slaapkamer. Het vermoeden bestaat dat de oplader de brand heeft veroorzaakt. De politie is bezig met het onderzoek. De brandweer heeft nablussing werkzaamheden verricht. Er hebben zich geen persoonlijke ongelukken voorgedaan. De brandweer heeft een gascilinder van 20 lbs veiliggesteld en afgestaan aan EBS.

Het onderzoek duurt voort.

Saskia Bandhan  

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: