FWICE en CINTAA vragen leden om opnamen uit te stellen tot veiligheid gegarandeerd is

Nadat de overheid van Maharashtra toestemming verleend  om filmopnamen te hervatten, uitten verschillende  film federaties hun bezorgdheid over de veiligheid van artiesten en technici. Nu hebben de Federation of Western India Cine Employees (FWICE) en Cine and Television Artists’ Association (CINTAA) leden gevraagd niet te beginnen met de opnamen voor TV shows, omdat er nog consensus moet worden bereikt over de veiligheidsmaatregelen op de sets, evenals de betaingen. Het besluit werd maandag genomen na een online vergadering in de aanwezigheid van FWICE en CINTAA.

Naar verluidt moesten de opnamen voor de TV shows Kumkum Bhagya, Kundali Bhagya, Tujhe Hai Raabta, Qurbaan Hua, Sa Re Ga Ma Pa L’il Champs en Sa Re Ga Ma Pa Punjabi dinsdag aanvangen. Door het verzoek van de FWICE en CINTAA gaat dit dus niet door.

Het persbericht van FWICE en CINTAA vermeldde ook problemen die moeten worden opgelost voordat de opnamen beginnen. Ze legden ook uit waarom ze ervoor kozen om een ​​persbericht te publiceren in plaats van contact op te nemen met producenten. Zo werd gezegd: “De beslissing om met een persbericht te komen moest worden genomen omdat veel van de klachten over arbeidsomstandigheden / betalingstermijnen / diensturen die via een reeks gezamenlijke vergaderingen en eerdere communicatie aan de Producentenvereniging waren voorgelegd, niet leidden tot enige positieve reacties van hen. Er is nog steeds grote onzekerheid. ”

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: