Momenteel in onze Surinaamse keuken!

In elk huishouden wordt vrijwel dagelijks de vraag gesteld: wat koken we vandaag? Door de huidige situatie met het Coronavirus en lockdown is het namelijk zo dat we met ons allen veel meer thuis zijn. Er wordt dus extra aandacht besteed aan onze maaltijden. Voeding heeft een directe invloed op hoe wij ons voelen en hoe wij functioneren. Het geeft ons lichaam energie. De Surinaamse gerechten hebben allemaal ook hun bekendheid. Wij zullen middels deze rubriek steeds een kijkje nemen wat er wordt gekookt in onze Surinaamse keuken.

Huize E. had salade met ei;

Huize V.  had BBQ, salade en wedges;

Huize C. had kool;

Huize K. had Moksi Alesie met kip

De gerechten voor deze keer waren dus: salade met ei, Kool,  moksi alesi , kip , wedges

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: