Huishoudelijke vergadering DNA verschoven naar maandag

Zondag covid test alle DNA leden.

Dew Sharman, ondervoorzitter van DNA, heeft daarnet aan Dagblad Suriname medegedeeld dat de eerste huishoudelijke vergadering van DNA niet meer op vrijdag, maar wel op maandag 6 juli om 11 uur zal plaatsvinden. 

Een en ander is om het BOG de ruimte te bieden de faciliteiten goed te ontsmetten, en om op zondag aanstaande alle DNA-leden te testen. Degenen die klachten hebben hoeven niet te wachten tot zondag, die kunnen al meteen getest worden. De convocaties voor de huishoudelijke vergadering van maandag worden verzonden, en op de agenda staat onder andere het bepalen van de datum van verkiezing vice-president en president, en het aanwijzen van vervangers van de ondervoorzitter van DNA.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: