Fors bedrag buitgemaakt bij roofoverval Powakka

De politie van Paranam kreeg maandagmiddag een melding van een overval te Powakka. Volgens het slachtoffer H.C. was hij onderweg naar een bedrijf met zijn busje met daarin foerage alsook een bruine enveloppe met daarin een fors geldbedrag. Onderweg naar het bedrijf stormden twee gewapende criminelen vanuit het bos en zij stopten voor het busje. De bestuurder werd onder schot gehouden, waarna hij genoodzaakt was te stoppen. De daders hebben onder bedreiging de enveloppe met inhoud en een mobiele telefoon van de bestuurder buitgemaakt. De bestuurder werd aan handen en voeten gekneveld en langs de weg gedumpt en de rovers zijn met het busje weggereden. Op korte afstand is het busje onbeheerd teruggevonden. De daders hebben hun weg verder te voet voortgezet. De politie van Paranam heeft de aangifte opgenomen en is doende de daders ter zake op te sporen. Na afstemming met het Openbaar Ministerie zal het voertuig worden afgestaan aan de rechtmatige eigenaar. Het onderzoek duurt voort.  

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: