2e decoratie voor Producer Roberto The Gboss Banel

De Surinaamse top producer Roberto The Gboss Banel is voor de 2e keer gedecoreerd door President Bouterse. In een interview met Dagblad Suriname geeft hij mee dat de decoraties hebben plaatsgevonden tegen de achtergrond van 1 juli, de Dag der Vrijheden. In 2018 kreeg Roberto zilver en na bijkans 2 jaar heeft hij vanwege zijn onbaatzuchtige inzet voor land en volk een 2e decoratie mogen ontvangen. Deze keer was het een Eremedaille in goud verbonden aan de Ere orde van de Gele ster. Te y’e meki muyti ini na libi dan ay e de na yu tapu. Den wan san syi a bun san yu e du gi kondre e gi yu teri nanga grani” aldus Gboss. Andere top artiesten die ook een waardering kregen zijn van de bekende Kaseko formatie Aptijt en wel: bandleider Maikel Deira, Timothy Darius, Stephan ‘Stuff Redout en Carlos Aaron, allemaal nog actief in de muziekwereld in Suriname.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: