Senioren burger boos over wachttijden bij de bank

Een senioren burger zegt ontevreden te zijn met de behandeling die zij onlangs kreeg bij De Surinaamsche Bank (DSB). De vrouw genaamd Rea, zegt zich ondertussen berust te hebben in het feit dat zij maar 250 Euro per week van haar eigen geld mag opnemen. “Maar wanneer ik daar als 60-plusser een uur moet wachten, dan vind ik dat niet correct wanneer blijkt er mensen onder de 65 in groepjes van drie worden opgeroepen en steeds worden geholpen, terwijl wij 60-plussers moeten blijven wachten. Maar ook daarna, wanneer je wordt opgeroepen, moet je bij de trap blijven staan tot wel 20 minuten.” De vrouw zegt niet blij te zijn met de gang van zaken, omdat ze ook haar bankafschriften niet kon krijgen. Volgens haar informatie verstrekt de bank de afschriften vanaf 1 maart niet meer gratis. “Ik kreeg te horen dat een afschrift SRD 25 kost.” De vrouw zegt dat ze niet zo technisch is om haar afschriften via internet uit te draaien. “En toen ze me zei dat ik een pdf-bestand moet maken, werd ik heel erg boos.” De vrouw koos ervoor om haar ervaring met de media te delen. Dagblad Suriname belde naar DSB, maar kon helaas niemand bereiken. Ook de directeur was niet bereikbaar.

RB

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: