Lions Club Kwatta doneert pakketten aan sociaal zwakkeren

Op dinsdag 23 juni 2020 heeft Lions Club Kwatta haar laatste project in dit fiscaal jaar, dat eindigt op 30 juni 2020, uitgevoerd. De club heeft pakketten met  levensmiddelen en andere gebruiksgoederen geschonken aan sociaal zwakkere gezinnen.

Dit project heeft in totaal SRD 7000 gekost. Ondanks de Covid-19 situatie mag president Ganesh Laigsingh van de club terugzien op een succesvol jaar. Voor het eerst in haar 28-jarige bestaan van Lions Club Kwatta mag een lid van deze club de functie van Region Chairperson het komend jaar invullen. Deze functie zal bekleed worden door Lion R. Narain PMJF  en Leo S. Jhagroe van Leo Club Campus + (de jongeren van Lions Club Kwatta) zal de functie van Leo Associate bekleden.

Verder mag Lions Club Kwatta per 1 juli 2020 voor het eerst 3 female Lions verwelkomen.

TM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: