Gewapende roofoverval in woning

Vier criminelen hebben donderdagochtend een gewapende roofoverval gepleegd in een woning aan de Mazhoeralakhanweg in het verzorgingsgebied van politie De Nieuwe Grond. Volgens de aangevers F.P. en M.A. werden zij in hun slaap overvallen. De daders waren gewapend met een vuistvuurwapen en messen. Ze waren allemaal gemaskerd en hebben onder bedreiging van de bovengenoemde wapens de slachtoffers beroofd. Na de daad hebben de rovers de plaats verlaten. Het is vooralsnog niet bekend wat de criminelen hebben buitgemaakt, daar de vader van deze jonge slachtoffers niet thuis was. De politie die na de beroving werd ingeschakeld, stelde een onderzoek in en het blijkt dat de daders via een zijdeur zich toegang tot de woning hebben verschaft. De politie heeft de aangifte opgenomen en is doende de daders in kwestie op te sporen. De buit is vooralsnog niet bekend.

Saskia Bandhan  

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: