Geen vliegertijd, maar mondkapjestijd

Ze hangen erbij alsof het vliegertijd is, mondkapjes.

Aan de Tourtonnelaan hebben enkele standhouders hun assortiment, dat meestal bestaat uit groente en fruit, uitgebreid met mond- en neusbedekkingsontwerpen. De handgemaakte creaties moeten bescherming bieden tegen het Coronavirus. Een verkoopster zegt langs de weg deze middelen te verkopen om de verliezen die zij heeft geleden tijdens de ‘total lockdown’ enigszins in te halen. “Alle beetjes helpen”, zegt de vrouw, die ook gemberdrank en andere handgemaakte sappen verkoopt. Zij geeft aan dat er momenteel wordt gewerkt aan nieuwe modellen en andere materialen. Schuins aan de overkant van de weg is er nog een stand. Het echtpaar, dat onder een parasol heeft postgevat, vertelt dat de verkoop vrij goed gaat.

“Er is vraag naar mondkappen en wij voorzien daarin, want het is belangrijk dat iedereen beschermd is”, merkt de vrouw op.

RB

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: