Bestuurder spoorloos na aanrijding tegen schutting

De politie van Munder kreeg in de nacht van vrijdag op zaterdag 27 juni een melding van een eenzijdig verkeersongeval op de kruising van de Washington- en de Napelstraat.

De bestuurder van het betrokken voertuig kwam vanuit de Quaranistraat. Een buurtbewoonster vertelde aan de krant dat zij op het moment in diepe rust was. Plotseling schrok zij wakker, omdat zij op een bepaald moment een harde klap hoorde. Zij stond gelijk op en nam een kijkje. Tot haar schrik zag zij een voertuig tegen de schutting van het Telesurgebouw. De bestuurder is, nadat hij tegen de schutting was aangereden, in alle haast vertrokken met achterlating van het voertuig. Toen de politie ter plaatse arriveerde, was er geen spoor van hem te bespeuren. De politie van Munder heeft in de auto wel enkele bescheiden aangetroffen en zal op basis van die gegevens de bestuurder proberen te achterhalen. De schade aan de schutting en aan de wagen is aanzienlijk.

Het onderzoek duurt voort.  

Saskia Bandhan  

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: