21-jarige aangehouden voor onttrekking aan wettig gezag

De politie van Paramaribo heeft woensdag een 21-jarige jongeman in verzekering gesteld ter zake onttrekking van een minderjarige aan het wettig gezag. Deze zaak kwam aan het rollen, toen de moeder van een 16-jarige aangifte deed bij de politie terzake vermissing. Het minderjarig meisje is zonder toestemming van haar ouders huis weggelopen en woonde in bij haar 21-jarige vriend. 

Op een gegeven moment kreeg de politie de informatie binnen dat het meisje op een bepaald adres zou vertoeven. De sterke arm werkte deze informatie uit en het bleek inderdaad dat het meisje zich op het adres bij de verdachte bevond. De 21-jarige jongeman heeft zonder toestemming van de ouders dit meisje dagen thuis bij hem gehouden. De verdachte verklaarde bij de politie dat hij een liefdesrelatie heeft met het meisje en plannen heeft om het leven verder met haar door te brengen. De moeder is niet eens met de relatie en heeft daarbij strafrechtelijk vervolging geëist. De politie heeft de 21-jarige smoorverliefde jongeman in verzekering gesteld. Het verdere onderzoek is overgedragen aan Jeugdzaken.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: