14-jarige jongen bewerkt 9-jarige met houten lat

De politie van Santo Dorp kreeg donderdag vanuit de Spoedeisende Hulp een melding van een zware mishandeling. De grootmoeder van de 9-jarige jongen, D.A., meldde zich samen met het slachtoffer bij de afdeling voor behandeling. De 9-jarige is door een buurjongen aan zijn gelaat bewerkt met een houten lat met spijkers. Vanwege de slagen die hij heeft moeten incasseren, heeft D.A. een oor-perforatie opgelopen. Na behandeling is de 9-jarige heengezonden.

Uit het politioneel onderzoek blijkt dat kort voor de vechtpartij het slachtoffer en de 14-jarige buurjongen verwikkeld waren in een woordenwisseling, welke uitmondde in een handgemeen. De 14-jarige bewapende zich met een houten lat en sloeg daarmee de 9-jarige in het gelaat. De politie van het ressort heeft de aangifte opgenomen en is bezig de jeugdige op te sporen. Dit geval heeft zich voorgedaan aan de Hiraweg, een zijstraat van de Nieuw Weergevondenweg.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: