NPS zal excellence tonen binnen regering

“Ongeacht in welke positie de NPS meedoet in de regering zal zij haar excellence tonen bij de wederopbouw van dit land.” Deze statement deed NPS voorzitter Gregory Rusland tijdens de structurenvergadering van de partij. Daarbij zijn de leden geïnformeerd over de stand van zaken met betrekking tot onder andere het beheren van de ministeries van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur en dat van Ruimtelijke ordening en Milieu.

Beide ministeries hebben volgens Rusland belangrijke verantwoordelijkheden. En zoals de partij aan het volk beloofd heeft een bijdrage te zullen leveren aan de ontwikkeling van het land, zal de partij dit ook doen onder alle omstandigheden. “We hadden graag onderhandelingen gehad op basis van wederzijdse visies, maar wij zullen aantonen dat wij het werk zoals door ons is aanvaard, aankunnen.” 

De focus op de twee ministeries slechts is volgens de partijvoorzitter verkeerd. Het gaat om het leveren van een brede en kwalitatieve bijdrage aan de ontwikkeling van het land. Daarbij is vasthoudendheid aan gemaakte afspraken een belangrijke voorwaarde om het politieke imago van ons land nationaal en internationaal op te boosten.

De NPS wil niet riskeren dat het slechte beleid van de afgelopen 10 jaren wordt gecontinueerd. Om die reden zegt Rusland dat de volkswil zal worden gerespecteerd en dat de partij zal moeten meewerken dat zo snel mogelijk het bestuur van het land verandert. Daaraan zal de NPS, volgens de partij topman een van oudsher belangrijke bijdrage leveren. Indien er onbetrouwbare personen dan wel partijen zijn, zal het volk zich daarover uitspreken. Hij deed een dringende oproep aan partijgenoten om aan de slag te gaan. “Wij gaan er iets van maken. Over een paar jaar zal een ieder praten over het nieuwe ministerie.”

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: