Sonu Nigam waarschuwt voor zelfmoorden uit muziekindustrie; Controverse start met Divya Khosla Kumar

Het heengaan van acteur Sushant Singh Rajput is de reden geweest dat de populaire zanger Sonu Nigam in een video de aandacht vestigt op de muziekmaffia in Bollywood. Hij plaatste op 18 juni de video op zijn facebook waarbij hij aangeeft dat er “grotere maffia’s” in de industrie zijn die zich artiest noemen.  Zij bepalen welke artiest wel en niet mag werken aan een nummer. In deze video beweert hij dat de muziekindustrie wordt bestuurd door twee bedrijven, zonder namen te noemen. Sonu nigam zei ook dat als deze cultuur blijft dat men ook over zelfmoorden uit de muziekindustrie zal vernemen.

Divya Khosla Kumar

Als gevolg van deze video van Sonu Nigam reageerde de echtgenote van Bhushan Kumar van T series, Divya Khosla Kumar vurig terug in een videoclip. Sonu Nigam deelde haar video op zijn eigen facebook pagina en schreef “denk dat ze vergat haar opmerkingen balk te openen”. Sonu Nigam had reeds in een nieuwe video aangegeven dat Bhushan Kumar zijn naam had belasterd, omdat hij opkwam tegen vriendjespolitiek in de muziekindustrie. Hij heeft uitgehaald naar Bhushan Kumar en aangegeven om een verborgen clip vrij te maken op zijn YouTube channel. Divya Khosla Kumar plaatste haar video met als titel “The Bitter Truth”. Zij beweert op haar beurt dat de zanger leugens en bedrog heeft verkondigd. “Sonu Nigam is het type zanger die weet te spelen met geest van het publiek. Je hebt geen talent in de branche geïntroduceerd. Heb je relaties met Abu Salem?” klinkt het. Verder noemt ze Sonu Nigam ondankbaar omdat hij naar haar zeggen is vergeten wat T-serie heeft gedaan ter ondersteuning van de artiest. “T-serie zorgde voor je doorbraak in de industrie, duwde je vooruit. Als je zoveel problemen had met Bhushan, waarom heb je dan niet eerder iets gezegd? Waarom doe je dit vandaag met publiciteit? Ik heb geleden. Veel clips van je vader, waarvoor hij altijd zo dankbaar was. Maar sommige mensen zijn ondankbaar.” zei Divya. De clips  zijn terug te bekijken. Met dit gebeuren is er een heel controverse van start gegaan in de Indiase muziekwereld.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: