Onvrede binnen gelederen VHP

Uit anonieme politieke bronnen verneemt Dagblad Suriname dat er hier en daar in het politieke veld van de VHP wat ontevredenheid heerst.

De gevoelens leven dat er binnen de VHP beslissingen worden genomen zonder gedegen overleg met de structuren, en dat er teveel en te vaak ingeleverd moet worden, wat zijn weerslag kan gaan hebben in het vervolgtraject.

Zo is er onvrede over dat eerst Brunswijk het voorzitterschap van DNA zou krijgen en dat nu sprake is van zelfs het vice-presidentschap vanwege wantrouwen jegens de VHP. Volgens onze bronnen zou de ABOP nooit het vice-presidentschap en voorzittershamer van DNA moeten krijgen. De ABOP wordt met deze houding in de gelegenheid gesteld zich steeds te manouvreren als de grootste partij, lijkt het.

VHPers vrezen op deze manier de ondergang van hun partij. Volgens onze bronnen, die niet bij naam genoemd willen worden, wordt bovenvermelde informatie door Asis Gajadien, die op dit moment DNA-lid en 1 der vijf ondervoorzitters van de VHP is, zelf rondgestuurd .

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: