Leo Brunswijk verwittigde minister Dikan over roddel op social media

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling (RO) zegt desgevraagd aan Dagblad Suriname dat hij in tegenstelling tot een eerder bericht verschenen in Dagblad Suriname, geen aangifte contra Leo Brunswijk heeft gedaan. Hij bevestigt dat hij inderdaad een aangifte heeft gedaan tegen een derde tot nog toe onbekend gebleven persoon ter zake smaad en laster. Volgens de bewindsman is Leo Brunswijk juist degene geweest die hem over de berichtgeving op social media heeft geïnformeerd. Op social media circuleert een bericht, waarin wordt beweerd dat de minister staatsgoederen op naam van partijloyalisten en zijn vrienden heeft overgeschreven. Leo Brunswijk verwittigde de RO-minister hierover, waarna hij naar de politie stapte en aangifte deed. De recherche van Regio Midden is belast de persoon in kwestie op te sporen. In het eerste bericht werd aangegeven dat de bewindsman aangifte deed tegen Leo Brunswijk. Dit berust niet op waarheid, verduidelijkt de minister.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: