Coronavirus bruya

Coronavirus testadressen

Het Covid-19 team kondigde aan dat er op woensdag 24 juni in meerdere buurten in Paramaribo Coronavirustest zouden worden genomen van personen die zich beschouwen als risicovol. Gewezen werd op personen die koorts hebben, hoesten, koude rillingen krijgen, diarree hebben, ineens niet kunnen ruiken of proeven of plotseling ziekteverschijnselen vertonen.

Moeite om onduidelijke adressen te vinden

Mensen die klachten hebben, konden zich vanaf 10:00 uur aanmelden om zich te laten testen op het virus. De adressen zijn onvolledig of verwarrend doorgegeven. Om zich te laten testen op Covid-19, moesten de opgegeven onduidelijke adressen eerst gevonden worden. Het koste zoals opgetekend, aan menigeen moeite om de opgegeven adressen te lokaliseren.

Verkeerde adressen

Een testadres werd aangegeven als: Tropclinic (Malariaprogramma) bij brandweerkazerne Geyersvlijt. Het werd aan de samenleving overgelaten om dit adres op te sporen. Een andere adresaanduiding werd aangegeven als: Prinsessenstraat naast Hotel Pedisco. Dit adres was helemaal fout. Aan de Prinsessenstraat is er geen Hotel Predisco gevestigd. Een gebelgde burger meldde: “Het heeft mij een halfuur gekost om Hotel Pedisco te vinden, dat aan de Anamoestraat is gevestigd. Het rondrijden, opzoek naar het juiste adres, heeft mij dubbel gekost aan transportkosten en dat in deze benarde tijd.”

Het juiste adres

“Ik kan mij niet voorstellen, dat men het juiste adres niet zonder fouten kan doorgeven. Het adres houdt in de straatnaam en het nummer en niet de verwijzing naar adres naast een dubieus hotel dat in de buurt gevestigd is. Ook het testadres aan de R. Pierkhanweg aan de overkant van servicestation Kewalbhansingh bleek een puzzel te zijn. De aanwijzing hoek van het Hogerhuysstraat en Beekhuizenweg was eveneens niet volledig. De Badmintonstraat te Abra Broki zonder huisnummer en andere onduidelijk opgegeven adressen leverden hetzelfde probleem op. “Deze vorm van soso bruya in typerend voor het NDP- Coronavirus-beleid.”

HD

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: