Acht inbraak verdachten aangehouden en in verzekering gesteld

Rechercheurs van de afdeling Recherche Paramaribo, bijgestaan door leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo( RBTP) en twee vrouwelijke agenten van het politiebureau Geyersvlijt hebben op zaterdag 20 juni de verdachten Fabian W., Diego S., Clayton L. Sergio O., Angelo M., Delano V., Stafford V., en Clarence W. aangehouden op verdenking van gekwalificeerde diefstal meermalen gepleegd. Deze bende heeft vermoedelijk inbraken gepleegd bij tenminste vier handelszaken in Paramaribo.

De bendeleden Angelo M., Delano V., Stafford V., en Clarence W. reden in een auto en zijn na een achtervolging klemgereden door twee vrouwelijke agenten van het politiebureau Geyersvlijt. Zij kregen vervolgens assistentie van andere surveillerende politie eenheden teneinde de verdachten over te brengen naar het bureau.
Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn alle acht mannen, hangende het onderzoek, door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: