600 gezinnen voorzien van voedselpakketten

Dhiradj Soekhai en vrienden van Club 20 hebben maar liefst 600 gezinnen van gratis voedselpakketten voorzien, een voorbeeld dat zeer zeker  navolging verdient. Het gaat om voedselpakketten met daarin 13 items. Van olie, uien, aardappelen, knoflook, suiker, zout, blom sardines, gezouten vis tot blikjeswaren badzeep enz.  In een interview zegt Soekhai dat de heersende corona pandemie wereldwijd vele slachtoffers heeft gemaakt. Niet alleen in medisch opzicht maar vooral ook bekeken van de economische kant. Ook Suriname is niet bespaard gebleven hiervan. Wij hadden hier al een economische crisis veroorzaakt door het  wanbeleid van de regering en nu hebben wij hierbovenop ook de coronacrisis. Het is daarom onze plicht om te kijken naar onze mede Surinamers die hierdoor extra hard getroffen zijn en hen waar mogelijk een helpende hand te bieden. We hebben een listing gedaan op basis van de 6 ressorten in Commewijne en ook een oproep gedaan op facebook richting sociaal zwakkeren om zich te registreren. Helaas hebben we niet een ieder kunnen helpen” aldus Soekhai. Het wordt steeds moeilijker voor burgers om de eindjes aan elkaar te knopen. Hierbij is het goed te merken dat er toch nog mensen zijn die nog mogelijkheden aanwenden om anderen helpen.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: