Prabhat Panchoe: ‘Tera Ban Jaunga’ heeft mij vanaf het begin aangesproken

De Surinaamse zanger Prabhat Panchoe heeft onlangs zijn nieuwste videoclip gelanceerd. In een interview met Dagblad Suriname zegt de zanger; “Ik ben al 22 jaren actief in de muziekwereld en het is allemaal begonnen middels zangcontesten. Het nummer Tera Ban Jaunga heeft mij aangesproken sinds ik het heb gehoord dus vandaar de keuze voor dit lied. Het muzikale gedeelte is gedaan door Jamster. Met hem heb ik al eerder gewerkt in Nederland. Hier in Suriname heb ik ingezongen bij VS Studio (Sunny Rambali). De video is gemaakt door Sallo Studio (Salman Khodabaks) op de lokatie Mariënburg, voormalige suikerrietplantage fabriek te Commewijne. De samenwerking ging vlot. Er waren wel wat beperkingen vanwege de partiële lockdown en daarna total lockdown. De shoot moest ook snel afgerond worden vanwege de maatregelen. Er was meer video, whatsapp en email contact in plaats van fysiek. De huidige situatie van covid pandemie en lockdown maakt een ieder voor het eerst mee waaronder ook artiesten. Het is moeilijk. In het begin is het heel erg wennen. Ik mis de live optredens heel erg. Deze dagen heb ik meer Q-time met me gezin. We doen andere leuke dingen samen, waar ik voorheen weinig tijd voor had” aldus Prabhat.

De artiest is momenteel lid van muziekformatie The Eagles van Suriname. Hij is al 2 jaren terug uit Nederland. Ook daar heeft hij in bandjes gezongen en samengewerkt met Jamster (Jamie Makka) aan verschillende projecten. “Tera Ban Jaunga” is inmiddels te bekijken en beluisteren op YouTube. De videoclip wordt ook flink gedeeld op sociale media. De zanger geeft als boodschap mee “We zitten nog in een hele moeilijke periode. Aan mijn fans zeg ik: hou je aan de voorzorgsmaatregelen, stay safe. Uiteindelijk komen we samen hieruit en kunnen we weer gezellig live bezig zijn. Het blijft zeker niet bij dit nummer. Er komen meer romantische nummers. Ik ga jullie verassen!! So stay tuned”

Khoesiaal P. 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: