Politie Livorno arresteert ontvluchte arrestant

De verdachte Imro V., een oud bekende van de politie, werd woensdagavond aangehouden  voor diefstal van hout.

Deze verdachte was bezig goederen toebehorende aan een houtmarkt middels een kruiwagen weg te dragen. De politie werd hierover getipt door alerte buurtbewoners en ondernam snel actie. De verdachte werd op heterdaad betrapt door de politie met in het bezit een aantal meters hout ter waarde van SRD 2000,-. Hij werd toen door de politie aangehouden en binnengebracht ter voorgeleiding. 

Op een onbewaakt moment is de verdachte van uit het politiebureau gevlucht. De verdachte was maar een half uurtje vrij want hij werd weer aangehouden door de opsporende agenten van Livorno. In het belang van het verder onderzoek is Imro in verzekering gesteld. De buit is intussen afgestaan aan de rechtmatige eigenaar. 

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: