Onoplettende autobestuurster rijdt bromfietser aan

De politie van Livorno heeft dinsdagavond een melding ontvangen van een aanrijding met zware persoonlijke ongelukken aan de Pandit Paltan Tewarieweg ter hoogte van Fitjoe Bar. Het betreft in deze een aanrijding tussen aan auto en een bromfiets. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de bestuurster afsloeg om naar de winkel te gaan en daarbij verzuimde voorrang te verlenen aan de bromfietser, die vanuit de tegenovergestelde richting reed. Als gevolg van de aanrijding raakte de bromfietser gewond. Hij werd per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp. Uit het visum blijkt dat de bromfietser een fractuur aan zijn rechterbeen heeft opgelopen. De politie heeft in het belang van het onderzoek het rijbewijs van de bestuurster ingevorderd.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: