Officieel examenrooster nog niet bekendgemaakt door Onderwijs

Volgens de directeur van het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur, Natasia Bennanon, zouden de schoolexamens opgepakt worden zo gauw de total lockdown opgeheven zou zijn. De versoepeling van de lockdown is per 21 juni een feit en velen vragen zich af wanneer de examens kunnen starten. Fols-voorzitter Marcelino Nerkust zegt aan Dagblad Suriname dat het officiële examenrooster nog niet bekendgemaakt is door het ministerie. “De voorbereidingen zijn in volle gang”, voegt hij daaraan toe. Bennanon verzekerde onlangs dat de toetsen wel doorgaan. Dat geldt ook voor het toelatingsexamen voor vwo, havo en Natin. Het is nog niet duidelijk of alle examenvakken op school geëxamineerd zullen worden. Nerkust verwacht dat eind juli de examens zullen plaatsvinden.

KSR

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: