Momenteel in onze Surinaamse keuken!

In elk huishouden is het een dagelijkse vraag, wat koken we vandaag? Door de huidige situatie met Coronavirus en lockdown is het namelijk zo dat we veel meer thuis zijn. Er wordt dus extra aandacht besteed aan onze maaltijden. Voeding heeft een directe invloed op hoe wij ons voelen en hoe wij functioneren. Het geeft ons lichaam energie. De Surinaamse gerechten hebben allemaal ook hun bekendheid. Wij zullen middels dit rubriek steeds een kijkje nemen wat er wordt gekookt in onze Surinaamse keuken.

Huize Y had Tjauwmin met kip.

Huize R had Bamiesoep.

Huize X had greed bana soep en casave, oker en tayerblad.

Enkele gerechten waren dus: Tjauwmin kip, Bamiesoep, greed bana soep en casave, oker en tayerblad

Khoesiaal P.

.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: